Click here for LASerbs.com Mobile
LA Serbs Posts
     Home :

Tose Proeski – Igra Bez Granica (2007) – 3.5/5

Makedonski pjevac Tose Proeski se nedavno oglasio novim CD “Igra bez granica” po istoimenoj pjesmi sa albuma u izdanju Hit Records i City Records-a (izdavac za Srbiju i Crnu Goru).

Tose je na ovom albumu saradjivao sa dvije grupe zagrebackih autora. Vecinu pjesama na albumu su uradili Antonia Sola kao tekstopisac i Miro Buljan kao autor muzike i aranzer. Melodicne pjesme u kojima preovladava ljubavna tematika su napravljene u malo cvrscim aranzmanima i kao rezultat toga nekoliko pjesama sa ovog CD su vec duze vremena vrlo popularne na prostorima ex-YU. Sa pjesmom “Vezi me za sebe” Tose je osvojio i Gran Prix na Hrvatskom Radijskom Festivalu 2007. Svakako najveci hit na ovom CD je pjesma ” Mjesecina ” uz ciji ritam i melodiju ce svako da uziva.

Tose Proeski - Igra Bez Granica

Na drugoj strani nekoliko pjesama na ovom CD je uradio i Miroslav Drljaca Rus (kompozitor ex ITD Band-a) u saradnji sa Niskom Bratosem (ex Crvena Jabuka). Ove pjesme su tematski prilicno drugacije sto ovom CD daje malo ozbiljniju notu. ” Jos i danas zamirise tresnja ” (u prijasnjem izvodjenju grupe ” Gazde ” iz Hrvatske) i ” Igra bez granica ” su pjesme koje donose drugacijeg ali nista losijeg Tosu Proeskog. Na kraju nisam siguran po kom osnovu se tu nasla i pjesma ” Nesanica ” iz filma Ivkova slava koja je eto dozivjela i verziju u izvodjenju Tose Proeskog.

Tose Proeski Mjesecina Sample

Sve u svemu jedan veoma dobar i ujednacen album sa dosta dobrih pjesama koje ce se dugo slusati.

Ocjena 3.5/5

By BalkanBoy



8 Responses to “Tose Proeski – Igra Bez Granica (2007) – 3.5/5”

  1. tomo Says:

    neka mu laka zemljica!

  2. lejla babic Says:

    Zauvek ces biti u mom srcu i dusi… Te sakam.
    SALI ANDJELE CUVARE SVOJE JER SI DUSA DUSE MOJE… Tvoja Lela

  3. mala_seljanka Says:

    Toše svaka ti čast…ako je netko zaslužio biti u raju onda si to ti…hvala ti za to što si nam pokazao kakvi trebamo biti.volimo te svi.pokoj vječni daruj mu Gospodene i svjetlost vječna neka mu svijetli.neću ti poželjeti da te čuvaju anđeli jer oni ne čuvaju jedni druge.ti si tamo gore najveći anđeo.Toše volimo te

  4. ana Says:

    Steta sto je tako poginuo na vrhuncu slave. Zivi ce u nasim srcima i u pjesmi.
    Njegova smrt me je potakla da svaki dan zivim kao da mi je posljednji i da se veselim svakom danu i kad mi je tesko jer mislim da je i on tako radio , i stalno mu je osmjeh bio na licu, a za osmjeh se kaze da je pjesma duse.
    Neka mu je laka zemlja!!
    Tose zivi vjecno!!

  5. lejla a. Says:

    da te bar mozemo probuditi bez starih sjecanja na hladna proljeca i slike stradanja,sto se bas na nas zalijepe…Zauvijek cemo te se sjecati…

  6. VESNA Says:

    te nosam vo moeto srce, pocivaj vo mir najmilo angelce

  7. ANA Says:

    jojj ovo stvarno nije normalno.Zasto nam je bog oduzeo tosu a bio je tako dobar!!!!!zasto nama bog oduzme dobre ljude a zle ostavi da zive.Moja iskrena sucut njegovoj obitelji

  8. ANA Says:

    TOSE SVAKA CAST STVARNO SI ANDEO!!!puno te volim zao mi je!!!da se bar mozemo,probuditi bez starih sjećanja na tebe tose i slike stradanja i onoga automobila i tvoga lica.Voljela bi da je to sve san i da se mozemo,probuditi i kada se probudim da slusam tosine pjesme i da idem na njegov koncert.JEDNOSTAVNO DA JE SVE TO NOVI SVJET I DA NITKO NIJE UMRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MOJA SUCUT TOSINOJ OBITELJI!

Leave a Reply

  • Emalis web design. Streamlined. Straightforward. Easily managed.
  • Stancom Construction is a full service, licensed construction company located in Southern California
LA Serbs Content
Los Angeles Links
Interesantno
-->